Hvad inspirerer mig?

Posted by on sep 15, 2010

Hvad inspirerer mig?

Jeg bliver inspireret af grænser. Jeg starter ofte noget, og jeg ved ikke altid hvor det ender, men jeg kan ikke lade være. Jeg bliver især inspireret, når jeg ser andre gå efter noget nyt – alt det der lugter af – “Nu går det da helt galt, for dem” (men naturligvis ikke totalt kaos).

Det får mit hjerte og min kreativitet til at boble, og jeg kan tænke i dagevis over en skæv melodi, en fed overflade og en helt utrolig form.

Det bedste er når vi smitter hinanden. Mine kunder, kollegaer, venner og de fede blogger derude (shoutout til #therustyhome, #bystenvig, #birdienamnam, #denpæneoverflade). Der er ikke noget sjovere end en gåtur, kop kaffe eller en workshop, hvor vi diskuterer materialer, møbler, blomster og selvfølgelig, kaktusser.

Så kom glad og del dine fede vinkler på design med mig.

Submit a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *